Statiekermis 2019 was er boenk op!

Met Olivier Beirnaert, onze wijkburgemeester, aan het het roer ging ons vernieuwde kermisprogramma als een trein.

Het padeltornooi op Hoogendonck telde 15 teams die het tegen elkaar opnamen. Team 4, D’hondt Geoffrey & Rousseau Yannick, wonnen uiteindelijk de spannende finale.

‘s Avond, het eetfestijn met nog nooit zoveel eters, 230 in het totaal maakte dat onze tent van Café33, die al groter was dan vorige jaren, nog te klein was. The Fixties brachten er de sfeer in en brachten, op verzoek, de muziek die u wenste.

‘s Zondagmorgend startten een 700-tal deelnemers aan de mountainbiketoertocht. Het parcours, uitgezet door Dirk Baecke, werd gesmaakt door iedere deelnemer!

Na de middag daagden onze deelnemers voor de wandelzoektocht op voor een +/- 5km lange zoektocht met mooie prijzen voor de winnaar (fiets) de tweede (ballonvlucht) en derde (waardebon). Ons kermisweekend sloten we af met “The Golden Years Band”, “Hits on Tour” en een spetterend vuurwerk!

Statiekermis 2019, kort maar krachtig, werd er eentje om over te doen! Bedankt aan alle sponsors, medewerkers, gemeentebestuur en niet in het minst aan alle bezoekers van Statiekermis 2019!

Voor foto’s verwijzen we u graag naar onze Facebookpagina.