Hier is onze affiche met het Statiekermisprogramma 2023!

Voor elk wat wils!

Op vrijdag 21 juli openen we onze gezellige zomerbar reeds om 13u. Om 18u houden we een plechtig momentje voor onszelf met de overhandiging van de “sleutel van de straat”, gevolgd door (20u) onze “2e QUIZ van de STATIE”. Hiervoor kan je nu reeds inschrijven op quiz@statiekermiswaasmunster.be . U schrijft in voor een ploegje van maximum 4 personen, de gegevens: Naam van de ploegverantwoordelijk plus contactgegevens en de naam van de ploeg. De inschrijving kost 10 euro per ploeg van 4 personen. Inschrijving is pas voltooid wanneer de betaling binnen is. Ons rekeningnummer BE54 7512 1032 1197 met vermelding van de ploegnaam. U kan heel eenvoudig inschrijven via deze QR-code:

Zaterdag 22 juli om 13u beginnen we met onze nieuwe activiteit: “De Alleskunner”. Dit is een spel voor individuele deelnemers vanaf 16 jaar. Ook hier kan je reeds inschrijven via alleskunner@statiekermiswaasmunster.be.  Het is een wedstrijd waarin deelnemers tegen elkaar proeven moeten afleggen. Per spelronde vallen deelnemers uit. De proeven bestaan uit zowel denk- als doe-proeven.
Het steakfestijn begint om 18u. Inschrijven graag met dit formulier:

Na het eetfestijn is er tijd voor de “Partytrooperz”. Zij waren al eens te gast in onze tent en konden iedereen moeilijk op hun stoel houden in het coronatijdperk. Nu gaat Café33 ontploffen!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is PartyTrooperz-naam.jpg
https://www.facebook.com/PARTYTROOPERZXL/?locale=nl_NL

Zondag 23 juli starten we met onze mountainbike toertocht én vanaf 10u met onze wandelzoektocht. Vanaf 14u30 zijn onze kinderen aan de beurt met een fiets- of gocartrace en de kinderanimatie tot 17u00 dan sluiten we deze kinderactiviteit af met een torenworp (tot 12jaar).
Om 19u00 bekendmaking winnaars van de wandelzoektocht gevolgd door een optreden van REL een nederlandstalige ambiance groep uit de streek!