Statiekermis Waasmunster 2022 was TOP!

Om te beginnen: na de sleuteloverhandiging, vrijdag op Blauwendael door schepen Yari Van Kaer, hielden we onze eerste “Quiz van de Statie”. Dat was in één klap, een schot in de roos. 16 quiz-ploegen deden mee en streden voor de eerste plaats. Het bleef spannend tot de laatste vragen! Uiteindelijk won de tweemansploeg “Jekyll and Hyde” met luttele punten verschil in de eindspurt van de muziekvragen.

Zaterdag hadden in de namiddag de kinderen en ook sommige papa’s, plezier om door de muur van sponsors te rijden met een gocart. ‘s Avonds hadden we dan eindelijk opnieuw ons eetfestijn met een 150-tal eters! Voor de fun tijdens het eten werd Dirk Bauters aangesproken en Vanessa Chinitor zorgde voor de muzikale noot. Na het eetfestijn hadden we een geweldig feestje met Ritm Stix, afgesloten met een DJ set.

Zondagmorgens als vanouds: De mountainbiketourtocht! Een kleine 600-tal deelnemende sportievelingen genoten van het mooie Waasmunster op hun fiets en in de namiddag deden dat vele families nog eens over in de wandelzoektocht. De winnaars? Zoals gewoonlijk, de familie Seghers-Vernimmen!

Het gehele feestweekend werd met een muzikaal sausje overgoten door RWL-eventradio, die ook verslag uitbrachten van het gebeuren via FM- en internetradio. Bedankt mannen!

Ook een dikke DANK U WEL aan alle sponsors, alle medewerkers en het gemeentebestuur voor de steun die we mochten ontvangen!

Voor de foto’s van het gebeuren verwijzen wij u graag naar onze facebookpagina!