Statiekermis 2020.

Het zijn rare tijden met (on)voorspelbare berichten en richtlijnen.

De kogel is door de kerk, we zullen u en onszelf dit jaar te moeten teleurstellen! Evenementen met honderden personen samen kunnen niet voor 1 augustus 2020, dus hebben we beslist om géén XXL-tent, Café33 met gezellig terras te plaatsen en géén BBQ te organiseren. Dus ook geen optredens en vuurwerk. Even dachten we om dan enkel de mountainbike toertocht te laten doorgaan maar sportevenementen mogen ook niet voor 1 augustus 2020. Wandelzoektocht? Misschien… We zullen, zoals al zovele events in Waasmunster de laatste maanden, gewoon alles uitstellen naar volgend jaar.
Onze sponsors, die laten we dit jaar met rust. Velen onder hen hebben te lijden gehad met financiële gevolgen en daarom blijven we voor hen, dit jaar verder reclame maken op deze website. Indien er sponsors zijn die hun logo op onze website willen schrappen of ons misschien toch financieel willen steunen, kunnen een berichtje sturen naar: sponsoring@statiekermiswaasmunster.be.
We wachten af naar betere tijden en houden u verder op de hoogte mocht er iets veranderen! Blijf ons volgen via onze facebookpagina: Statiekermis Waasmunster.