Statiekermis 2019

De werkzaamheden in de Stationsstraat van Waasmunster zijn al een poosje achter de rug. Hoog tijd dus om te denken aan STATIEKERMIS 2019. Die gaat door op zaterdag 20 juli én zondag 21 juli 2019. Natuurlijk hebben we ook op vrijdag 19 juli de officiële inhuldiging met ontvangst op Blauwendael van de nieuwe wijkburgemeester van de Statie, maar dit is voor genodigden.

Ons kermisprogramma staat zo goed als op punt en wordt binnenkort via affiches, Facebook, deze website én flyers kenbaar gemaakt. We zijn nog volop opzoek naar sponsors en komen binnenkort u een bezoekje brengen met steunkaarten.

De locatie van onze Café33 was vorig jaar genoodzaakt om uit te wijken naar Hoogendonck omwille van de werkzaamheden en stellen u onze nieuwe locatie voor 2019 voor: Stationsstraat bij het rondpunt, dichter bij de kermisattracties én op de plaats waar vroeger de Zeepkistenrace door ging. We danken dan ook de familie Van Remoortel en bakkerij Ivens voor de jàrenlange terbeschikkingstelling van de plaats waar het ooit allemaal begon!

Nieuwe locatie dus en dus ook nieuwe mogelijkheden! We houden u nog een beetje in spanning…

Ondertussen kunnen we u ook al melden dat het vuurwerk niet meer op maandagavond zal doorgaan maar zondagavond! Maandag zal er wel nog een feestmarkt doorgaan in de stationsstraat, georganiseerd door een vereniging van marktkramers.